Word jij onze nieuwe technisch relatiebeheerder?

Wij groeien. En zoeken iemand erbij die onze klanten bij het onderhoud van hun netwerk ondersteunt. Iemand die het netwerk op locatie onderhoudt, die de vraagbaak is, maar ook met klanten om tafel zit: waar liggen de knelpunten? Waar liggen er kansen? Een ICT’er. Maar dan wel een die zich gemakkelijk verplaatst in de uitdagingen van een ondernemer.

Wat vragen we van je?
Je hebt minimaal een mbo4 opleiding ICT afgerond, kennis van Office 365. Enkele jaren ervaring met networking en routering is een pre. Je bent collegiaal, positief ingesteld (je handelt in oplossingen, altijd!), verantwoordelijk en werkt gestructureerd.

Wat bieden we je?
Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar. Als jij goed in je vel zit, zitten wij dat ook. En dan zitten onze klanten dat ook. Je krijgt een auto en laptop van de zaak. Je werkt namelijk vanuit kantoor (of huis), maar ook veel op locatie. Salaris is top. Net als je collega’s! (Check anders onze site maar eens!)

Zin om een Backender te worden?
Mail ons je cv met korte motivatie naar: vraagteken@debackenders.nl .Vragen over de functie? Bel gerust en vraag naar Sven: (0413) 339 229.