Zo fijn, dat enthousiasme!

Onze klanten zijn in de regel ondernemers en organisaties die onze Backenders oplossing omarmen. Hoe fijn om te merken dat ze zo enthousiast zijn over onze diensten én over ons 😉

 

“Sinds we samenwerken met De Backenders hebben we geen noemenswaardige problemen meer gehad met onze ICT. We hebben geen ernstige storing gehad en onze servers zijn gevrijwaard gebleven van virussen. Wij ervaren De Backenders als een prettige, betrouwbare partij om mee samen te werken. Met een no-nonsense aanpak en vriendelijke, betrokken gasten die overduidelijk weten wat ze doen.”

“Bijzonder aan De Backenders is dat ze écht in ons belang meedenken. De ontwikkelingen in ICT gaan snel, zij nemen ons daarin mee. Ook prettig is dat ze zo dienstbaar zijn: zodra wij bellen of mailen, ondernemen ze daar snel actie op. Kortom: een fijne partner met verfrissende ideeën!”

“De samenwerking met De Backenders ervaren wij als zeer prettig. De service is goed, de lijntjes zijn kort en er wordt snel, kundig en vriendelijk gereageerd als wij vragen hebben. Een fijne leverancier!”

“Ze kunnen alles goed in Jip en Janneke taal toelichten, ik kan ze redelijk goed volgen. Ik heb niet het gevoel dat ik te maken heb met nerds. De mensen waarmee ik contact heb zijn allemaal wel vlot en kunnen het goed verwoorden, zodat ik het ook begrijp. Het is gewoon een betrouwbaar en eerlijk bedrijf met eigenaren met het hart op de goede plek. Ik zou ze serieus aanbevelen.”

“We werken sinds 2011 met De Backenders samen. Ze presenteerden zich toen heel persoonlijk en met een nette prijsstelling. Het klikte gelijk. Van de keuze voor hen hebben we nooit spijt gehad: ze zijn correct en snel, zowel in de uitvoering als in het beantwoorden van vragen. Dankzij De Backenders kunnen wij ons volledig op ons werk richten.

Willems Uden Technische Installaties

Uden

“Wij maken al lange tijd gebruik van de diensten van De Backenders. De lijntjes zijn kort, we hebben vaste aanspreekpunten, die goede kennis van zaken hebben. Bij storingen word je goed en snel geholpen. Wij ervaren De Backenders als een fijne zakenpartner. Een bedrijf waar je van op aan kunt.

“We werken op verschillende locaties. Dan is het fijn dat je daar in je ICT niks van merkt. De Backenders hebben ons netwerk ingericht en zorgen er nog altijd voor dat we op een veilige en snelle manier kunnen communiceren tussen de locaties. Fijne bijkomstigheid is dat het fijne mensen zijn en het prettig samenwerken is met De Backenders!”

Dierenartsenpraktijk Aadal

Erp, Heeswijk-Dinther, Veghel

“Wij zijn al sinds het begin klant bij De Backenders. Wij hebben geen complexe ICT-omgeving. Maar als we dan toch problemen hebben, dan worden we direct geholpen. Het bijzondere is dat ze dan vaak zelf al de storing geconstateerd hebben en al met de oplossing bezig zijn. Een betrouwbare, eerlijke organisatie die doet wat ze zegt.”

Kuijpers Transport VOF

Veghel

“Wat ons zo aanspreekt in De Backenders is de no-nonsense aanpak, de korte lijnen en het feit dat zij kostenbewust en in ons belang meedenken. De mensen zijn vriendelijk, professioneel, denken in oplossingen en zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Een ICT partner die je elke ondernemer toewenst.

Makelaardij Twan Poels

Gennep en Cuijk