Je ziet ons niet,

we zijn er wel

 

De backend is dat deel van een app, programma of website dat je niet ziet. Het is de onderliggende techniek. De basis. Als die backend niet in orde is, functioneert de frontend, het zichtbare deel, ook niet goed. Jullie zijn de Frontenders, wij de Backenders.

Een club betrokken ICT’ers. Ja, we willen vooruit. Ja, we willen ook onszelf ontwikkelen. Maar we willen het vooral goed doen voor de bestaande klanten. Hun succes is het onze. Omdat je je als ondernemer pas kunt ontwikkelen, en alleen dan, als je basis in orde is.

Verder? We zijn een nuchter bedrijf, communiceren makkelijk en zijn altijd bezig met hoe we onze klanten nog beter ten dienste kunnen zijn. We werken bijvoorbeeld met vaste prijzen. Je weet als ondernemer precies wat je ons betaalt. Geen onvoorziene kosten meer dus, maar duidelijkheid vooraf.  

De Backenders: het team

We werken vanuit Uden, waar we kantoor houden, en bij klanten op locatie. Een fijn team, waar veel kennis zit, veel enthousiasme en waar we het belangrijk vinden dat je ook aan het leven meedoet.