Goed geregeld. Vanzelfsprekend.

Je bent ondernemer. Je groeit, wilt vooruit, ziet kansen en bouwt aan je organisatie. Iedere dag. En je ICT? Die moet met je meegroeien. Heel flexibel. Heel vanzelfsprekend. Als het laatste waar jij je als ondernemer zorgen over wilt hoeven te maken.

ICT is een spil in je organisatie. ICT bepaalt óf je kunt werken en waar je kunt werken: op kantoor, thuis, onderweg. Of je met klanten en leveranciers kunt communiceren. Of je data veilig zijn. En … of je de kansen kunt benutten die er liggen!

Die spil moet soepel draaien. Die moet niet piepen of kraken. Die moet je niet voor onvoorziene kosten stellen. Nee, die spil, jullie ICT-omgeving, moet de mensen juist energie geven en de processen een zwengel. Wij zijn De Backenders. Wij hebben maar één taak: zorgen dat jullie ICT goed geregeld is.

Wie zijn onze partners?

Onze diensten kunnen wij aanbieden dankzij de nauwe samenwerking met ESET, FortiNet, Veeam, Microsoft en X2Com.

 

Nieuw, maar vertrouwd

De Backenders is 2020 de nieuwe naam geworden van VDN ICT. De naam is dus nieuw, maar de mensen zijn vertrouwd.

Voor wie wij werken?

Onze klanten zijn in de regel ondernemers en organisaties in Oost-Brabant die geen eigen ICT-medewerker hebben.

De Backenders.

Gevoel voor ICT

Wij zijn de Backenders. Een ICT-leverancier met gevoel. Sterk in netwerk- en systeembeheer, werkplekbeheer, clouddiensten, dataveiligheid, VOIP-telefonie … Dat doen we voor MKB en dan met name in het gebied tussen Eindhoven, Den Bosch, Nijmegen en Venray.

Wat ons typeert – en wat je aan alles en iedereen hier merkt – is dat we uit willen blinken in wat we doen. Dat is een houding die niet gespeeld is, maar diep geworteld zit en voortkomt uit een natuurlijk gevoel voor ICT. Uit het besef ook dat wij met onze kennis en ervaring iets kunnen betekenen voor ondernemers die werken aan hun bedrijf.

Dat gevoel merk je aan de manier waarop wij communiceren: nuchter, transparant en toegankelijk. Maar ook aan de manier waarop we werken. Voorbeeld? Je weet bij ons als ondernemer vooraf precies wat je betaalt aan je ICT. Dus: geen onvoorziene kosten meer, maar duidelijkheid vooraf!

“Sinds we samenwerken met De Backenders hebben we geen noemenswaardige problemen meer gehad met onze ICT. We hebben geen ernstige storing gehad en onze servers zijn gevrijwaard gebleven van virussen. Wij ervaren De Backenders als een prettige, betrouwbare partij om mee samen te werken. Met een no-nonsense aanpak en vriendelijke, betrokken gasten die overduidelijk weten wat ze doen.”

Kringloopbedrijf Oss
Oss

“Bijzonder aan De Backenders is dat ze écht in ons belang meedenken. De ontwikkelingen in ICT gaan snel, zij nemen ons daarin mee. Ook prettig is dat ze zo dienstbaar zijn: zodra wij bellen of mailen, ondernemen ze daar snel actie op. Kortom: een fijne partner met verfrissende ideeën!”

Van Caem Transporten
Waalwijk

“De samenwerking met De Backenders ervaren wij als zeer prettig. De service is goed, de lijntjes zijn kort en er wordt snel, kundig en vriendelijk gereageerd als wij vragen hebben. Een fijne leverancier!”

Raadhage Makelaardij
Veghel

“De Backenders is een partij met wie we nog niet zo heel lang samenwerken, maar met wie we graag een langdurige relatie opbouwen. Ze zijn klantvriendelijk, leveren goede service en reageren snel bij storingen, die professioneel worden verholpen. De mensen zijn vriendelijk, betrokken en denken vanuit ons belang met je mee. Een leverancier waar je van op aan kunt!”

Brugmans Vloeren
Veghel

“We werken sinds 2011 met De Backenders samen. Ze presenteerden zich toen heel persoonlijk en met een nette prijsstelling. Het klikte gelijk. Van de keuze voor hen hebben we nooit spijt gehad: ze zijn correct en snel, zowel in de uitvoering als in het beantwoorden van vragen. Dankzij De Backenders kunnen wij ons volledig op ons werk richten.“

Willems Uden Technische Installaties
Uden

“Wij maken al lange tijd gebruik van de diensten van De Backenders. De lijntjes zijn kort, we hebben vaste aanspreekpunten, die goede kennis van zaken hebben. Bij storingen word je goed en snel geholpen. Wij ervaren De Backenders als een fijne zakenpartner. Een bedrijf waar je van op aan kunt.“

Rooijakkers Installatietechnieken
Keldonk

“We werken op verschillende locaties. Dan is het fijn dat je daar in je ICT niks van merkt. De Backenders hebben ons netwerk ingericht en zorgen er nog altijd voor dat we op een veilige en snelle manier kunnen communiceren tussen de locaties. Fijne bijkomstigheid is dat het fijne mensen zijn en het prettig samenwerken is met De Backenders!”

Dierenartsenpraktijk Aadal
Erp, Heeswijk-Dinther, Veghel

“Wij zijn al sinds het begin klant bij De Backenders. Wij hebben geen complexe ICT-omgeving. Maar als we dan toch problemen hebben, dan worden we direct geholpen. Het bijzondere is dat ze dan vaak zelf al de storing geconstateerd hebben en al met de oplossing bezig zijn. Een betrouwbare, eerlijke organisatie die doet wat ze zegt.”

Kuijpers Transport VOF
Veghel

“Wat ons zo aanspreekt in De Backenders is de no-nonsense aanpak, de korte lijnen en het feit dat zij kostenbewust en in ons belang meedenken. De mensen zijn vriendelijk, professioneel, denken in oplossingen en zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Een ICT partner die je elke ondernemer toewenst.“

Makelaardij Twan Poels
Gennep en Cuijk