Goed geregeld. Vanzelfsprekend.

Je bent ondernemer. Je groeit, wilt vooruit, ziet kansen en bouwt aan je organisatie. Iedere dag. En je ICT? Die moet met je meegroeien. Heel flexibel. Heel vanzelfsprekend. Als het laatste waar jij je als ondernemer zorgen over wilt hoeven te maken.

ICT is een spil in je organisatie. ICT bepaalt óf je kunt werken en waar je kunt werken: op kantoor, thuis, onderweg. Of je met klanten en leveranciers kunt communiceren. Of je data veilig zijn. En … of je de kansen kunt benutten die er liggen!

Die spil moet soepel draaien. Die moet niet piepen of kraken. Die moet je niet voor onvoorziene kosten stellen. Nee, die spil, jouw ICT-omgeving, moet de mensen juist energie geven en de processen een zwengel. Wij zijn De Backenders. Wij hebben maar één taak: ervoor zorgen dat jij kunt doen waar je goed in bent.

Wie zijn onze partners?

Onze diensten kunnen wij aanbieden dankzij de nauwe samenwerking met ESET, FortiNet, Veeam en Microsoft.

 

Nieuw, maar vertrouwd

De Backenders is 2020 de nieuwe naam geworden van VDN ICT. De naam is dus nieuw, maar de mensen zijn vertrouwd.

Voor wie wij werken?

Onze klanten zijn ondernemers en organisaties die onze Backenders oplossing omarmen.

Wij zijn De Backenders

Kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke touch.

Wij zijn de Backenders. Een ICT-leverancier die kwaliteit en veilige ICT-systemen levert met een persoonlijke touch. Sterk in netwerk- en systeembeheer, werkplekbeheer, clouddiensten en dataveiligheid. Dat doen we voor MKB.

Wat ons typeert is die persoonlijke touch. Dat is een houding die niet gespeeld is, maar diep geworteld zit en voortkomt uit interesse in onze klant. Uit het besef dat wij met onze kennis en ervaring écht iets kunnen betekenen voor ondernemers die werken aan hun bedrijf. Wij zijn een verlengstuk van jouw bedrijf.

Dit alles merk je aan de manier waarop wij communiceren: nuchter, transparant en toegankelijk. Maar ook aan de manier waarop we werken. Voorbeeld? Je weet bij ons als ondernemer vooraf precies wat je betaalt aan je ICT. Dus: geen onvoorziene kosten meer, maar duidelijkheid vooraf!

“Sinds we samenwerken met De Backenders hebben we geen noemenswaardige problemen meer gehad met onze ICT. We hebben geen ernstige storing gehad en onze servers zijn gevrijwaard gebleven van virussen. Wij ervaren De Backenders als een prettige, betrouwbare partij om mee samen te werken. Met een no-nonsense aanpak en vriendelijke, betrokken gasten die overduidelijk weten wat ze doen.”

Kringloopbedrijf Oss
Oss

“Bijzonder aan De Backenders is dat ze écht in ons belang meedenken. De ontwikkelingen in ICT gaan snel, zij nemen ons daarin mee. Ook prettig is dat ze zo dienstbaar zijn: zodra wij bellen of mailen, ondernemen ze daar snel actie op. Kortom: een fijne partner met verfrissende ideeën!”

Van Caem Transporten
Waalwijk

“De samenwerking met De Backenders ervaren wij als zeer prettig. De service is goed, de lijntjes zijn kort en er wordt snel, kundig en vriendelijk gereageerd als wij vragen hebben. Een fijne leverancier!”

Raadhage Makelaardij
Veghel

“We werken sinds 2011 met De Backenders samen. Ze presenteerden zich toen heel persoonlijk en met een nette prijsstelling. Het klikte gelijk. Van de keuze voor hen hebben we nooit spijt gehad: ze zijn correct en snel, zowel in de uitvoering als in het beantwoorden van vragen. Dankzij De Backenders kunnen wij ons volledig op ons werk richten.“

Willems Uden Technische Installaties
Uden

“Wij maken al lange tijd gebruik van de diensten van De Backenders. De lijntjes zijn kort, we hebben vaste aanspreekpunten, die goede kennis van zaken hebben. Bij storingen word je goed en snel geholpen. Wij ervaren De Backenders als een fijne zakenpartner. Een bedrijf waar je van op aan kunt.“

Rooijakkers Installatietechnieken
Keldonk

“We werken op verschillende locaties. Dan is het fijn dat je daar in je ICT niks van merkt. De Backenders hebben ons netwerk ingericht en zorgen er nog altijd voor dat we op een veilige en snelle manier kunnen communiceren tussen de locaties. Fijne bijkomstigheid is dat het fijne mensen zijn en het prettig samenwerken is met De Backenders!”

Dierenartsenpraktijk Aadal
Erp, Heeswijk-Dinther, Veghel

“Wij zijn al sinds het begin klant bij De Backenders. Wij hebben geen complexe ICT-omgeving. Maar als we dan toch problemen hebben, dan worden we direct geholpen. Het bijzondere is dat ze dan vaak zelf al de storing geconstateerd hebben en al met de oplossing bezig zijn. Een betrouwbare, eerlijke organisatie die doet wat ze zegt.”

Kuijpers Transport VOF
Veghel

“Wat ons zo aanspreekt in De Backenders is de no-nonsense aanpak, de korte lijnen en het feit dat zij kostenbewust en in ons belang meedenken. De mensen zijn vriendelijk, professioneel, denken in oplossingen en zijn altijd bereikbaar en beschikbaar. Een ICT partner die je elke ondernemer toewenst.“

Makelaardij Twan Poels
Gennep en Cuijk