Word jij onze nieuwe Backender? 

We zoeken goede mensen. Natuurlijk. Wie niet? Jonge ICT’ers, die net van school komen, die bruisen van de ideeën en energie en liefst direct mooie klussen doen. Of ICT’ers die nog wat verlegen zijn en graag nog wat begeleiding nodig hebben van mensen met ervaring.

Wees welkom.

Maar dat geldt ook als je een ervaren ICT’er bent. Iemand die al vijf, tien of twintig jaar op dezelfde plek heeft gewerkt, gewoon omdat het zo’n fijne plek is, maar die nu wel eens iets anders wil proeven.

Wees welkom.

Waarom je hier wilt komen werken?
Heel eerlijk: het werk is hetzelfde als bij ieder ander ICT-bedrijf. Je ontwikkelt, implementeert, coördineert, plant, lost problemen op. Je bent de helpdesk en reddende engel. De stem of het gezicht achter het netwerk, de data, de wall en de cloud.

Het verschil zal hem vooral in de cultuur zitten.

Je mag hier veel. Zo niet alles. Maar wel op een manier die bij ons past: we trekken geen grote broek aan en we schreeuwen niks van de daken. Wat we doen, doen we goed. En morgen nog beter dan vandaag. Er zit een enorme prestatiedrift hier, maar niet om daarmee onszelf op de borst te kloppen. Alles wat we doen, doen we om kwaliteit en veiligheid toe te voegen voor onze klanten. 

Verder?
We zijn creatief, maar nuchter. We werken hard, maar genieten ook van het leven. We leren. Ontwikkelen onszelf. Prikkelen elkaar. Continu. We hebben vooral ook plezier in wat we doen. Dat vinden we belangrijk: enthousiasme als basis voor alles wat we doen. Elke dag moet iets opleveren! Ook voor jezelf.

Je nieuwe collega’s leren kennen?
Check het team van De Backenders op deze site. Bel of mail anders een keer met ons voor een afspraak. Wij leren jóu in ieder geval maar wat graag een keer kennen. Want als jij het gevoel hebt dat er een Backender in je schuilt, dan hebben we zeker weten een plekje voor jou!