Word jij onze nieuwe project

uitvoerder?

Wij groeien. En zoeken iemand erbij die zelfstandig projecten oppakt en uitvoert. Het werk is heel divers. Deze week leg je een compleet nieuwe serveromgeving aan (die jij mee hebt voorbereid), volgende week installeer je firewalls of verbeter je de netwerkomgeving. Je beweegt mee met de markt, mee aan het front en neemt je klanten en collega’s in die ontwikkelingen mee.

Wat vragen we van je?
Je hebt enkele jaren ervaring aantoonbare kennis op het gebied van systeembeheer en of netwerkbeheer. Kennis van exchange migratie, 365 inrichting, Remote Desktop inrichting en firewalling. Het OSI model is bekend bij je. Je bent daadkrachtig, kunt kennis overdragen, zowel op klanten als op collega’s, analytisch sterk, positief ingesteld (je handelt in oplossingen, altijd!) en werkt gestructureerd. 

Wat bieden we je?
Het is een fulltime baan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar. Als jij goed in je vel zit, zitten wij dat ook. En dan zitten onze klanten dat ook. Je krijgt een auto en laptop van de zaak. Je werkt namelijk vanuit kantoor (of huis), maar ook veel op locatie. Salaris is top. Net als je collega’s! (Check anders onze site maar eens!)

Zin om een Backender te worden?
Mail ons je cv met korte motivatie naar: vraagteken@debackenders.nl .Vragen over de functie? Bel gerust en vraag naar Sven: (0413) 339 229.

Wordt jij onze nieuwe projectuitvoerder