Zin om dé Servicedesk te worden van mooie klanten?

Wij groeien. Kijken altijd hoe we dingen efficiënter kunnen organiseren, in een goede samenspraak met het team. Daarom zoeken we nu iemand die de 1e en 2e lijn support op zich neemt van mooie klanten. Iets voor jou?

Wie ben jij?
Je hebt minimaal een opleiding ICT afgerond, hebt kennis van Microsoft 365 en bent bij voorkeur ook bekend met Windows servers 2016, 2019 en 2022. Je bent analytisch ingesteld, behulpzaam, communiceert gemakkelijk, werkt gestructureerd en bent een fijne collega.

Wat ga je bij ons doen?
Wij hebben veel klanten die voor hun ICT volledig op onze service leunen. Wij zorgen dat ze kunnen werken zoals ze willen werken, dat ze kunnen mailen, printen, bellen, vanaf iedere werkplek. Wij lossen storingen op, beheren hun backups, en nog veel meer. Jij wordt samen met je collega’s het aanspreekpunt in ICT en bent hun 1e en 2e lijn helpdesk.

Wat bieden we je?
Het is een fulltimebaan, maar werk je liever 4 dagen dan is dat absoluut bespreekbaar. Als jij goed in je vel zit, zitten wij dat ook. En dan zitten onze klanten dat ook. Je krijgt een laptop van de zaak. Je werkt vanuit het kantoor samen met je collega’s. Salaris is top. Net als je collega’s! (Check anders onze site maar eens!)

Zin om een Backender te worden?
Mail ons je cv met korte motivatie naar: vraagteken@debackenders.nl Vragen over de functie? Bel gerust en vraag naar Sven Hermans: (0413) 339 229.