De Backenders & Mezenberg Techniek nemen Verbruggen ICT over

ICT-bedrijf De Backenders uit Uden neemt per 1 augustus collega-bedrijf Verbruggen ICT uit Erp over. Dit is een duo-constructie met Mezenberg Techniek uit Gemert

Verbruggen ICT startte ooit als IT-bedrijf, maar breidde zijn diensten in de loop der jaren steeds verder uit om zijn klanten maximaal te kunnen blijven bedienen. Eigenaar Mark Verbruggen stond al langer voor een lastige keuze: doorpakken op de ingeslagen weg en dus investeren in nieuwe medewerkers, terug naar een specialisme of de samenwerking aangaan met een collega. Het werd dat laatste.

 Dennis Aalbers is blij dat Mark bij De Backenders aanklopte: “Mark heeft veel klanten in en rondom het Erpse, zowel zakelijk als particulier. Hij is een dienstverlener pur sang die voor iedereen klaar staat. Daar matchen we, want dat doen wij ook. Mooi dat Mark dat zag. Verschil met het bedrijf van Mark is dat wij groter zijn en er als organisatie veel beter op in zijn gericht om klanten in de volledige breedte van ICT / Telefonie te kunnen bedienen.”

 De activiteiten van Verbruggen ICT worden per 1 augustus verdeeld over Mezenberg Techniek en De Backenders, waar ook Mark zelf gaat werken.
Aalbers: “Alle ICT-gerelateerde werkzaamheden komen bij ons te liggen. Alle overige activiteiten van Verbruggen ICT, zoals wifi en camera’s, bij Mezenberg Techniek, met wie ook wij in de praktijk overigens al veel samenwerken.”